Een kerstpakket maken?  Dat doe je zo!

Een kerstpakket maken? Dat doe je zo!

Een kerstpakket maken kan op veel manieren, maar wat is nou de beste manier? Hier zijn een aantal stappen om het voor jou een stukje makkelijker te maken!

1 Zorg voor een leuk en toepasselijk verpakkingsmateriaal

Op onze webshop vindt u allerlei soorten zakken voor verschillende thema’s, dus ook voor kerst. Kies een feestelijke kleur, zoals goud, zilver of rood. Zo krijgt je kerstcadeau een prachtige en unieke look. Dat is toch juist de bedoeling?

 

2 Geef het kerstcadeau extra opvulling

Ziet jouw kerstcadeau er nog een beetje kaal uit? Vul het dan op met wat opvullingsmateriaal. Dit materiaal kan alles zijn wat jij mooi vindt, bijvoorbeeld pel pinda’s of papiersnippers. Het zorgt voor een completer plaatje en het ziet er ook nog eens leuk uit.

     

3 Voeg een kleurrijke strik toe aan je cadeaupakket

Als iets echt de “Final Touch” geeft, is het wel een mooie lus of strik op je kerstcadeau! Het maken van een mooie strik is heel simpel. Knip twee toepasselijke maar verschillende kleuren lint af en plak ze precies in het midden van het lint vast aan je kerstcadeau. Zorg dat ze goed vast zitten en maak een mooie grote strik . Plak bij voorkeur nog een leuke stikker op het midden van de strik.     

 

4 Maak je kerstcadeau persoonlijk

Het is altijd leuk om een cadeau net iets persoonlijker te maken. Dit kan op meerdere manieren zoals een kaartje of foto met een leuke tekst. Dit kun je makkelijk vast maken met een lintje of stukje touw. Het kost weinig moeste en zo lijkt je cadeau nog een stukje specialer. De ontvanger van het cadeau zal het alleen maar leuker vinden.

Terug naar blog