Osterfest

€ 145,00 excl. BTW

De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef.

Dessin: Osterfest

De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

Meer details

Nieuw

Meer informatie

Kruisbodemzak Osterfest - Paaszakje

De kruisbodemzak is een typische stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. De producten die kunnen worden verpakt zijn heel divers, maar deze zak is wel uitermate geschikt voor de wat luxere artikelen. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef.

De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte.

De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad. De kruisbodemzak met kartonnen, zilveren bodemblad, presenteert het product nog mooier en geeft een bijzondere luxe uitstraling, dus meerwaarde, aan de inhoud.

Reviews

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Osterfest

Osterfest

De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef.

Dessin: Osterfest

De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

Schrijf uw recensie

11 andere producten in dezelfde categorie:
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Ostern Bunny De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 185,00
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Frostet Violet De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 132,50
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Lappi De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 150,00
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Arta De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 185,00
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Napoli De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 205,00
 • Een zak met een zijvouw (harmonica) met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodem seal. De zak is vooral geschikt voor liggende producten zoals cakes, koeken, stollen etc. Bovendien leent de harmonicazak zich goed voor vierkante producten. De harmonicazak wordt ook wel een...

  € 80,00
 • Een zak met een zijvouw met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodem seal. De zak is vooral geschikt voor liggende producten zoals cakes, koeken, stollen etc. Bovendien leent de harmonicazak zich goed voor vierkante producten.

  € 55,00
 • Een zak met een zijvouw (harmonica) met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodem seal. De zak is speciaal ontworpen voor paasstollen en wordt daarom ook wel stolzak genoemd. De zak heeft een zwarte metallic band waar in allemaal verschillende talen en kleuren 'Fijne Pasen' staat...

  € 287,50
 • Een PP zak op blok/beugel en aan de onderkant een bodem. De zak is speciaal ontworpen voor paasstollen en wordt daarom ook wel stolzak genoemd. De zak heeft een vrolijke paasbedrukking. Formaat: 26 x 37 + 2 x 4 + 4 cm De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte + Klep

  € 94,50
 • Een zak met een zijvouw (harmonica) met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodem seal. De zak is vooral geschikt voor liggende producten zoals cakes, koeken, stollen etc. Bovendien leent de harmonicazak zich goed voor vierkante producten.

  € 45,50
 • Puntzak voorzien van een paasmotief Polypropyleen 40 micron

  € 60,00