Weihnachtsmann / Kerstman

€ 175,00 excl. BTW

De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef.

Dessin: Weihnachtsmann

De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

Meer details

Nieuw

Meer informatie

Kruisbodemzak Weihnachtsmann - Toefzak Kerst

De kruisbodemzak is een typische stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. De producten die kunnen worden verpakt zijn heel divers, maar deze zak is wel uitermate geschikt voor de wat luxere artikelen. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef.

De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte.

De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad. De kruisbodemzak met kartonnen, zilveren bodemblad, presenteert het product nog mooier en geeft een bijzondere luxe uitstraling, dus meerwaarde, aan de inhoud.

Reviews

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Weihnachtsmann / Kerstman

Weihnachtsmann / Kerstman

De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef.

Dessin: Weihnachtsmann

De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

Schrijf uw recensie

20 andere producten in dezelfde categorie:
 • Een zak met een zijvouw (harmonica) met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodem seal. De zak is vooral geschikt voor liggende producten zoals cakes, koeken, stollen etc. Bovendien leent de harmonicazak zich goed voor vierkante producten. De harmonicazak wordt ook wel een...

  € 80,00
 • Een zak met een zijvouw (harmonica) met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodem seal. De zak is vooral geschikt voor liggende producten zoals cakes, koeken, stollen etc. Bovendien leent de harmonicazak zich goed voor vierkante producten. De harmonicazak wordt ook wel een...

  € 70,00
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Weihnachtsbodüre De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 265,00
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Ballon De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 195,00
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Merry Christmas De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 195,00
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Flam De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 195,00
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Magie van Kerst De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 205,00
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Noordkaap Wit De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 150,00
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Noordkaap Goud De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 205,00
 • De kruisbodemzak is een stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. Dessin: Narvik De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is uitgevoerd met een zilveren kartonnen bodemblad.

  € 150,00
 • Een zak met een zijvouw (harmonica) met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodem seal. De zak is speciaal ontworpen voor kerststollen en wordt daarom ook wel stolzak genoemd. De zak heeft een zwarte metallic band waar in allemaal verschillende talen en kleuren 'Fijne Kerst' staat...

  € 287,50
 • Een zak met een zijvouw (harmonica) met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodem seal. De zak is vooral geschikt voor liggende producten zoals cakes, koeken, stollen etc. Bovendien leent de harmonicazak zich goed voor vierkante producten.

  € 45,50
 • De blokbodemzak is een stazak met een zijvouw en een cellofaan bodem. Dit model leent zich  uitstekend om mooi af te maken met een clip of sticker Dessin: Trondheim De maatvoering wordt aangegeven als Breedte + Diepte x Hoogte.

  € 150,00
 • Puntzak voorzien van een kerstmotief Polypropyleen 40 micron

  € 60,00
 • Een zak met een zijvouw met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodem seal. De zak is vooral geschikt voor liggende producten zoals cakes, koeken, stollen etc. Bovendien leent de harmonicazak zich goed voor vierkante producten.

  € 55,00
 • maat: 14 x 4 x 46 cm De zak is voorzien van een bedrukt etiket. Een zak met een zijvouw (harmonica) met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodemseal. De zak is zeer geschikt voor liggende producten.

  € 99,38
 • De feestelijke diamantzak Gold Stars heeft een dubbele zijvouw met achterop een (lengte) seal en aan de onderzijde een bodem seal. Door deze dubbele zijvouw is hij bijzonder geschikt voor ronde en ovale producten. U kunt hierbij denken aan (wijn)flessen, tulbanden en kazen, maar ook uitermate...

  € 35,90
 • De feestelijke harmonicazak (zak met zijvouw) heeft achterop een (lengte) seal en aan de onderzijde een bodem seal. De zak is vooral geschikt voor liggende producten zoals cakes, koeken, stollen, etc. Bovendien leent de harmonicazak zich goed voor vierkante producten. De gelamineerde folie met...

  € 88,50
 • Dit is een echte feestelijke stazak. Het kenmerk is dat hij een zijvouw heeft en een rechthoekige bodem. Hierdoor staat hij niet alleen super, maar laat zich ook gemakkelijk aan de bovenzijde sluiten. De gelamineerde folie met goudkleurige sterren maakt het de ideale cadeauverpakking voor de...

  € 120,00
 • Deze feestelijke stazak wordt ook wel toefzak genoemd. Hij staat niet alleen super, maar laat zich ook gemakkelijk aan de bovenzijde sluiten met een mooie toef. De gelamineerde folie met goudkleurige sterren maakt het de ideale cadeauverpakking voor de feestdagen (ook geschikt voor het verpakken...

  € 62,00