Transparante zakjes

Wij bieden u een grote diversiteit aan typen zakken. Wellicht is het niet altijd even duidelijk waarvoor een bepaald type zakje het meest geschikt is. In de verschillende categorieën geven wij u een overzicht van de standaard uitvoeringen (typen) zakken die wij in ons assortiment voeren. De meeste ervan zijn uitgevoerd in de standaard kwaliteit PP (Polypropyleen) variërend van 30 tot 40 my dikte.

Er zijn geen producten in deze categorie.

subcategorieën

 • Anti-Condens zakken

  Anti-Condens zakken zijn leverbaar als harmonicazak en als vlakke zak. Anti-Condens zakken zijn uitermate geschikt voor het verpakken van dagverse producten.
  -
  -

  Harmonicazakken:
  Een zak met een zijvouw (harmonica) met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodemseal. De maatvoering wordt aangegeven als
  Breedte x Inslag x Lengte. De zak is vooral geschikt voor ilggende producten zoals cakes, koeken, stollen etc. Boevendien leent de harmonicazak zich goed voor vierkante producten. De harmonicazak wordt ook wel een zijvouwzak genoemd.
  -
  -

  Vlakke zakken:
  Een geheel vlakke zak met achterop een (lengte) seal en aan de onderzijde een bodem seal. De maatvoering wordt aangegeven als
  Breedte x Lengte. Deze zak wordt gebruikt voor liggende producten met een kleine hoogte.

 • Blokbodem zakken

  De echte stazak. Het kenmerk van deze zak is dat hij een zijvouw heeft en een rechthoekige bodem. Hierdoor staat hij niet alleen super, maat laat zich ook gemakkelijk aan de bovenzijde sluiten met een blok seal. De maatvoering wordt aangegeven als Breedte + Diepte x Hoogte. De producten die hierin verpakt worden zijn heel divers. Deze staande zak is bijzonder geschikt voor losse chocolade, holfiguren en staande marsepeinfiguren, maar ook voor noten en zuidvruchten. Dit type zak wordt ook veel ingezet voor het verpakken van luxe artikelen en van geschenkpakketten.

 • Diamant zakken

  De diamantzak heeft een dubbele zijvouw met achterop een (lengte) seal en aan de onderzijde een bodem seal. De maatvoering wordt aangegeven als Diameter x Lengte. Door deze dubbele zijvouw is hij bijzonder geschikt voor ronde en ovale producten. U kunt hierbij denken aan (wijn) flessen, tulbanden, holle figuren, kazen, teveel om op te noemen. De diamantzak wordt veelvuldig gebruikt voor het verpakkingen van geschenkpakketten. Daarmee is het een ideale cadeauverpakking. Voor de grotere formaten zijn er passende kartons verkrijgbaar (goud/zilver metallic)

 • Grote...

  Onder het kopje 'grote geschenkverpakkingen vindt u onze grootste diamantzakken en blokbodemzakken eenvoudig bij elkaar. Deze grote geschenkverpakkingen zijn uiterst geschikt voor het maken van geschenkpakketten, maar ook voor tulbanden en chocoladefiguren. Voor deze artikelen zijn losse kartonnen in goud/zilver leverbaar. 

 • Harmonica zakken

  Een zak met een zijvouw (harmonica) met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodem seal. De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Inslag x Lengte. De zak is vooral geschikt voor liggende producten zoals cakes, koeken, stollen etc. Bovendien leent de harmonicazak zich goed voor vierkante producten. De harmonicazak wordt ook wel een zijvouwzak genoemd.

 • Kruisbodem zakken

  De kruisbodemzak is een typische stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. De producten die kunnen worden verpakt zijn heel divers, maar deze zak is wel uitermate geschikt voor de wat luxere artikelen. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is leverbaar met een cellofaan of een kartonnen bodemblad. De kruisbodemzak met kartonnen, zilveren bodemblad, presenteert het product nog mooier en geeft een bijzondere luxe uitstraling, dus meerwaarde, aan de inhoud.

 • Kruisbodem zakken met...

  De kruisbodemzak is een typische stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. De producten die kunnen worden verpakt zijn heel divers, maar deze zak is wel uitermate geschikt voor de wat luxere artikelen. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte

  De kruisbodemzak met kartonnen, zilveren bodemblad, presenteert het product nog mooier en geeft een bijzondere luxe uitstraling, dus meerwaarde, aan de inhoud.

 • Microperforatie zakken

  Zakken met microperforatie worden vooral gebruikt voor het verpakken van stokbroden en harde broodjes. Door de microperforatie is de zak zuurstof doorlatend en daardoor wordt de kwaliteit van de producten zo lang mogelijk gewaarborgd. Ze zijn leverbaar in 18my en 30my. De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte + Klep en worden deels op beugel geleverd. Tevens zijn de zakken met microperforatie leverbaar met trekkoord om de zak makkelijk af te sluiten. Hierdoor worden ze ook wel trekkoordzakken genoemd. 

 • TOP-Bags

  De blokbodemzak is een stazak met een zijvouw. Dit model leent zich  uitstekend om mooi af te maken met een clip of sticker. Van de blokbodemzak is er een luxere variant; de TOP-bag. Deze zak is voorzien van een mooie glanzende folie en een kartonnen bodemblad met aan de binnen- en buitenzijde een metallic look.

 • Trekkoord zakken

  Zakken met microperforatie worden vooral gebruikt voor het verpakken van stokbroden en harde broodjes. Door de microperforatie is de zak zuurstof doorlatend en daardoor wordt de kwaliteit van de producten zo lang mogelijk gewaarborgd. Ze zijn leverbaar in 30my. De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte + Klep. 

  De zakken zijn eenvoudig te (her)sluiten met het trekkoord. Hierdoor worden ze ook wel trekkoordzakken genoemd. 

 • Puntzakken

  Puntzakken, ook wel snoepzakken zijn leverbaar in verschillende formaten en geschikt voor het verpakken en presenteren van diverse artikelen. De puntzakken worden vaak gebruikt voor snoep, pepernoten of popcorn, maar ook voor badzout in de puntzak uitermate geschikt.

 • Vlakke zakken

  Een geheel vlakke zak met achterop een (lengte) seal en aan de onderzijde een bodem seal. De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Lengte. Deze zak wordt gebruikt voor liggende producten met een kleine hoogte.

 • Zijlas zakken

  Zijlaszakken zijn leverbaar met en zonder klep en/of kleefstrook. De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte + eventuele klep. Zijlaszakken kunnen wij ook voor u aanmaken (eventueel met bodemvouw) vanaf 10.000 stuks per formaat.