Bedrukte zakjes

Wij bieden u een grote diversiteit aan typen zakken. Wellicht is het niet altijd even duidelijk waarvoor een bepaald type zakje het meest geschikt is. In de verschillende categorieën geven wij u een overzicht van de standaard uitvoeringen (typen) zakken die wij in ons assortiment voeren. De meeste ervan zijn uitgevoerd in de standaard kwaliteit PP (Polypropyleen) variërend van 30 tot 40 my dikte.

Er zijn geen producten in deze categorie.

subcategorieën

 • Blokbodem zakken

  De echte stazak. Het kenmerk van deze zak is dat hij een zijvouw heeft en een rechthoekige bodem. Hierdoor staat hij niet alleen super, maat laat zich ook gemakkelijk aan de bovenzijde sluiten met een blok seal. De maatvoering wordt aangegeven als Breedte + Diepte x Hoogte. De producten die hierin verpakt worden zijn heel divers. Deze staande zak is bijzonder geschikt voor losse chocolade, holfiguren en staande marsepeinfiguren, maar ook voor noten en zuidvruchten. Dit type zak wordt ook veel ingezet voor het verpakken van luxe artikelen en van geschenkpakketten.
  -
  Als luxe variant hebben we de TOP-bag. Deze is gelijk aan de blokbodemzak, echter heeft de TOP-bag net even een beetje extra luxe. De zak is voorzien van een mooie glanzende folie en een kartonnen bodemblad met aan de binnen- en buitenzijde een metallic look.

 • Chocolade zakken

  De echte stazak. Het kenmerk van deze zak is dat hij een zijvouw heeft en een rechthoekige bodem. Hierdoor staat hij niet alleen super, maat laat zich ook gemakkelijk aan de bovenzijde sluiten met een blok seal. Deze zakken zijn gemaakt van een unieke combinatie van 4 lagen materiaal waardoor uw product goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf.


  De maatvoering wordt aangegeven als Breedte + Diepte x Hoogte. De producten die hierin verpakt worden zijn heel divers. Deze staande zak is bijzonder geschikt voor losse chocolade, holfiguren en staande marsepeinfiguren, maar ook voor noten en zuidvruchten. Dit type zak wordt ook veel ingezet voor het verpakken van luxe artikelen en van geschenkpakketten.

 • Diamant zakken

  De diamantzak heeft een dubbele zijvouw met achterop een (lengte) seal en aan de onderzijde een bodem seal. De maatvoering wordt aangegeven als Diameter x Lengte. Door deze dubbele zijvouw is hij bijzonder geschikt voor ronde en ovale producten. U kunt hierbij denken aan (wijn) flessen, tulbanden, holle figuren, kazen, teveel om op te noemen. De diamantzak wordt veelvuldig gebruikt voor het verpakkingen van geschenkpakketten. Daarmee is het een ideale cadeauverpakking. Voor de grotere formaten zijn er passende kartons verkrijgbaar (goud/zilver metallic)

 • Harmonica zakken

  Een zak met een zijvouw (harmonica) met achterop een (lengte) seal en aan de onderkant een bodem seal. De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Inslag x Lengte. De zak is vooral geschikt voor liggende producten zoals cakes, koeken, stollen etc. Bovendien leent de harmonicazak zich goed voor vierkante producten. De harmonicazak wordt ook wel een zijvouwzak genoemd.

 • Kruisbodem zakken

  De kruisbodemzak is een typische stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. De producten die kunnen worden verpakt zijn heel divers, maar deze zak is wel uitermate geschikt voor de wat luxere artikelen. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte. De zak is leverbaar met een cellofaan of een kartonnen bodemblad. De kruisbodemzak met kartonnen, zilveren bodemblad, presenteert het product nog mooier en geeft een bijzondere luxe uitstraling, dus meerwaarde, aan de inhoud.

 • Kruisbodem zakken met...

  De kruisbodemzak is een typische stazak en wordt ook wel toefzak genoemd. De producten die kunnen worden verpakt zijn heel divers, maar deze zak is wel uitermate geschikt voor de wat luxere artikelen. Dit model leent zich namelijk uitstekend om mooi af te maken met een mooie toef. De maatvoering wordt aangegeven als Breedte x Hoogte.

  De zak is leverbaar met een cellofaan of een kartonnen bodemblad. De kruisbodemzak met kartonnen, zilveren bodemblad, presenteert het product nog mooier en geeft een bijzondere luxe uitstraling, dus meerwaarde, aan de inhoud.

 • Punt zakken

  Puntzakken, ook wel snoepzakken zijn leverbaar in verschillende formaten en geschikt voor het verpakken en presenteren van diverse artikelen. De puntzakken worden vaak gebruikt voor snoep, pepernoten of popcorn, maar ook voor badzout in de puntzak uitermate geschikt.

 • TOP-Bags

  De blokbodemzak is een stazak met een zijvouw. Dit model leent zich  uitstekend om mooi af te maken met een clip of sticker. Van de blokbodemzak is er een luxere variant; de TOP-bag. Deze zak is voorzien van een mooie glanzende folie en een kartonnen bodemblad met aan de binnen- en buitenzijde een metallic look.